diumenge, 9 de juny del 2019

Projecte Teclat CTC - Programari- Jacobo Just



Sensors
El problema més gran que varem tindre va ser que tots el sensors tenien el mateix numero I2c per lo tant el programa arduino no distinguia un de l'altre, entonces lo que va fer Joan va ser un programa que canvia el número de cada uno, en la cual cosa ja es podría diferenciar cada uno i programar un so en cadascun d'ells.

Arduino IDE
El codi d'Arduino consisteix en que quan un sensor capta un objecte que l´obstaculiza a l'infraroig, envia la senyal al arduino i el arduino llig quan de lluny està el objecte, quant de temps porta obstaculitzant etc. Entonces per exemple si una mà està molt aprop del sensor i està durant 5 segons, el arduino enviaria la nota que li correspon a eixe sensor, amb una força elevada i durant 5 segons. ací està el programa final

Sintetizador
Primer vaem gastar con a sintetizador el Qsynth, però aquest no disponía de llegidors de Aftertouch, que era lo que ens interessa tenir per a el teclat. Entonces vaem cambiar el programa a  LMMS aquest programa que que disponía d´aquesta funció però no en tots els instruments.



Hairless
Hem utilitzat el hairless altra volta perquè el sintetitzador no llegia les notes directes del arduino, al midi lo que fa bàsicament es seleccionar a quin sintetizador va cada senyal midi de cada arduino.
    



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada