Recursos lectura

Recull Recursos Lectura

Un petit recull de recursos de lectura. No preten ser exhaustiu, ni molt menys, ja que la Web n'està plena a vessar de reculls similars.


Vull fer una especial incidència en els Blocs i la Blogsfera com a font inesgotable de lectures, encara que també s'hi recullen altres fonts de lectures diferents dels blocs.Terminologia i ús dels Blocs

 Tampoc serè exhaustiu, però alguns neologismes dels quals caldria aprendre'n el significat serien:
Tot açò ho tenim recollit en aquest aclaridor vídeo, que encara que està en anglés, està subtitolat i ho explica tot molt bé:I en aquesta presentació ens mostra com usar un agregador basat en web en concret: Google Reader :Llista de Blocs
I ara ja anem als Blocs, visiteu els que vos interessen per trobar l'adreça del seu Feed

Una xarxa de 15 blocs en la nostra llengua de diferents temàtiques
Un bloc molt interessant sobre Tecnologia i en la nostra llengua.
Té també una col·lecció d'enllaços a altres blocs en la nostra llengua de diverses temàtiques.
Empresa editora del bloc Alt1040. Els seus altres blocs, editors i lectors són tant d'Espanya com de països sud-americans.
Empresa que començà editant el bloc Xataka i que actualment edita una llarga col·lecció de molt diverses temàtiques. També té alguns blocs en Portugués.
Si passeu el cursor per damunt del link, podeu vore la temàtica del bloc.

Altres recursos de Lectura

Altres recursos de lectura, relacionats amb la Tecnologia, que vaig trobant-me.


A la web de la companyia Intel (la que fabrica els microprocessadors Pentium i Atom) tenim "The tomorrow project" un recull de 4 relats curts en els que altres tants autors famosos de ciència ficcióens aporten la seua visió de la tecnologia del futur.
Està en anglés, però és bastant interessant. També estan disponibles els relats en format MP3 (audiollibres) i així practicar l'anglés oral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada