diumenge, 9 de juny del 2019

Projecte Bateria CTC - Programari - Jacobo Just

Programari Bateria

Hairless

Primer hem gastat un programa cridat Hairless per a traduir el llenguatge que enviava l'arduino a un llenguatge que entenguera el sintetitzador, el MIDI. Hairless detecta que sensor de la bateria està sent colpejat i amb quanta força i ho envia al programa hydrogen, el qual reprodueix el so desitjat. Sensor piezoelectric -> Arduino Mega -> Arduino IDE -> Hairless -> Hydrogen -> Altaveu
 Resultado de imagen de hairless program





 

 

 

Hydrogen

 

Per a sintetitzar els sons que volem reproduir quan la bateria és colpejada hem gastat el programa Hydrogen, este programa és una caixa de ritmes que disposa d'una interface gràfica basada en Qt4 ràpida i intuïtiva, triem este programa basicament perquè funcionava amb linux. Cada tabal, plat i pedal te un só diferent.

 Resultado de imagen de hydrogen program

 

 

Arduino IDE


El programa d'arduino ho ha programat el professor Joan Salelles. Este programa el que fa és llegir la informació que ve dels sensors i passar-la a l'Hairless. El programa final que traiem era un en el qual els sensors estaven o colpejats o no colpejats ON/OFF, encara que en un principi volíem que fóra un el qual detectara la quantitat de força amb el qual li apeguem, però açò no va ser possible perquè tots els sensors es tornaven bojos i detectaven colps quan no havien, sonaven doble etc.

Resultado de imagen de arduino ide

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada