dimarts, 11 de juny del 2019

Impressions sobre la Fira Arduino - CTC

Impressions sobre la Fira Arduino - CTC



La participació aquest any de l'IES Gregori Maians ha sigut prou bona. Teníem un estand menut en comparació a altres, però va servir per a cridar l'atenció de molta gent.

     Aquest any exposàvem la bateria electrònica, el piano sense contacte i el cartell realitzat pels alumnes d'FP per celebrar el 50 aniversari de l'IES. El que més va cridar l'atenció fou la bateria en la que secibírem moltes valoracions posotives i vots. El piano començá a fallar unes hores despés de posar-se en funcionament, però també li va agradar a molta gent. El que va passar desapercebut fou el cartell.



Ens ho passarem prou bé, visitàrem molts instituts amb projectes molt diferents. Vam trobar un altre piano, però aquest es tocava amb contacte. La veritat és que m'esperava molt menys de la fira, però al final em va agradar.



Per a la pròxima fira, intentarem previndre errors com els del piano, que derrepent deixava de funcionar. Tinguérem que arreglar-lo unes 7 vegades. Però llevat d'això ha segut una bona experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada