divendres, 31 de maig del 2019

Bateria CTC (Programari)

Bateria CTC

Programari de la bateria

Per programar els sons de la nostra bateria hem utilitzat Haydrogen, un programa que sintetitza els sons d'instruments de percusió. Li hem donat distints sons als quatre tabals, als quatre plats, al bombo i al Hi hat quan el seu pedal està xafat.


Resultado de imagen de hydrogen sintetizador


Hem hagut d'usar un programa que convertira els estímuls rebuts pels sensors que estaven en MIDI a un llenguatge que poguera entendre el sintetitzador. Decidirem utilitzar el Hairless.

     Aquest programa detecta quin sensor ha sigut colpejat i envia la informació a l'ordinador passant per l'Arduino. El MIDI passa pel Hairless i aquest l'envia al Hydrogen traduït. Cosa que provoca que sone la bateria segons volíem.

Resultado de imagen de hairless midi



Codi Arduino
El codi no l'hem fet els alumnes a causa de la seua dificultat, la creat el nostre professor Joan Salelles. La nostra intenció era que depenent de la força de colpeig el so pruït fora més fort o més suau. Però pel fet que si posàvem eixa opció activa es disparaven notes aleatòries sense que es tocara el seu sensor, hem hagut de conformar-nos en què simplement produïra el so sempre amb la mateixa intensitat, que ja té mèrit.

Ací deixe un enllaç al codi per si voleu veure'l. I ací l'opció de que variara la intensitat.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada