divendres, 7 de desembre del 2012

Elon Musk i el seu pla de construir una ciutat en Marte



Elon Musk, el multimillonari , propietari de la companyia espacial "SpaceX" , ha explicat recentment quines són les seues intencions en els próxims anys . Encara que ara ens pot paréixer ciència ficció , l'home té un plan de construir una ciutat en Marte que puga albergar almenys 80.000 persones.

Com deiem , a dia de hui  parix imposible , pero Musk va explicar quines son les bases de la seua idea. Per escomençar , transportaríen al exploradors , en grups de  10 persones a la vegada am l'únic objectiu de vore la viabilitat del projecte. Dit d'altra manera  , les primeras persones deurien estar dispostes a perdre la vida amb l'objectiu de que la resta puga acabar colonitzant Marte.

Aquests primers “colonitzadors” llevarien  amb ells  tonelades de materials de construcció, equips per a  construir domos transparents presuritzats d'una manera que els permita cultivar plantes. Si aquesta primera fase fora un éxit y es convirtiera en un sistema autosuficient arribaria  el segon bloc en masa de colonitzadors.
Juntament al primer equip arribarien màquines que faràn de fertilitzants. L'idea de Musk es que aquestes  màquines produisquen tambén metà y oxígen a partir del CO2 i el nitrógen que es troba  en l'atmósfera del planeta roig, ademés del gel d'aigua subterrani en Marte.

Segons dius Musk ( el de la foto de baix) :




Hauria que gastar diners en la fase inicial per a establir una base en Marte. En aquesta  fase es trataria d'obtindre  els  fundaments bàsics en el lloc. Va ocórrer  lo mateix  en el cas de les colonies ingleses en América, en eixe moment van gastar una important suma per a que tot poguera  escomençar. Pensem que una vegada que existisquen  els vols regulars a Marte, es podrien  obtindre a un cost de mig milló de dólars per a un viatje individual al planeta roig. Crec que la gente estaria disposta a comprar un viatje  a un preu raonable.



Musk espera que per al 2018 s'hi haja realitzat una versió funcional de aquesta  primera etapa del cohet Grashopper. A partir d'aquest punt , el viatje per a colonitzar Marte  es podria convertir en una realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada