dimecres, 5 de desembre del 2012

Editen fulls de càlcul des de qualsevol part amb l'aplicació mòbil de Drive

Editen fulls de càlcul des de qualsevol part amb l'aplicació mòbil de Drive

 Aquesta és l'època de l'any en què fem diferents llistes i ara podran fer-ho des de qualsevol part. Ara poden editar els Fulls de Càlcul de Google des del seu dispositiu mòbil, així com ho poden fer amb els Google Docs. A l'aplicació de Drive a l'aparell Android poden crear un full de càlcul nou o editar alguna existent, així com canviar el tipus de lletra, canviar la mida de les columnes, ordenar les dades i més. De la mateixa manera que en el seu ordinador, poden veure les edicions d'altres persones en temps real.

Més enllà dels fulls de càlcul notaran alguns altres ajustaments al'aplicació de Drive, incloent un millor format per al text que peguen des d'un document de Google a un altre. Des de la seva dispositiu Android ara poden editar el text dins de les taules en els documents i afegir una drecera a la pantalla inicial del dispositiu per a qualsevol arxiu específic a Drive.

Sense importar si es tracta de les receptes de temporada, la llista de compres, o el pressupost de la família, l'aplicació de Drive al dispositiu mòbil fa que sigui més fàcil fer coses a allà on vagin.

Podeu descarregar l'aplicació de Drive des de Google Play.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada