diumenge, 12 de juny del 2016

UNA VISIÓ DIFERENT DEL FUTUR

Fa uns dies vaig llegir una entrevista a un professor de la Singularity University (universitat que pertany a Google i a la NASA). La veritat es que em va canviar el meu pensament respecte al futur. 
Aquest professor assegurava que en no més de 13 anys un robot podrà passar el test de Turing, aquest test demostrarà l'existència de la intel·ligència en una màquina i que no podrem distingir-la d'una humana. A més els discapacitats seran els primers en beneficiar-se, ja que, segons ell: ''Serà immoral dir-li a un cec que no podrà veure mai més''. Fins i tot hi haurà ulls 2.0 i 3.0 que veuran millor que els nostres. Els robots aniran avançant fins al punt que hi haurà una llei que atorgarà drets per als robots (açò ja està treballant-se en Corea del Sud) i que, fins i tot, en 30 anys tindrem la possibilitat de que governe un robot


També diu que estem en una fase de transició, d'humans a post humans i que serem una societat més avançada, moderna i complexa.
I finalment la part que més em va cridar l'atenció, segons Cordeiro la mort serà opcional en dos o tres dècades, a mes podrem determinar l'edat biològica òptima i rejoveneixer.
Sense cap dubte aquesta informació pareix treta d'una pel·lícula de ciència ficció, però i si el món realment serà com diu aquest home?
Ací vos deixe l'enllaç a l'entrevista.
Vaig vore un vídeo on Iñaki Gabilondo li feia una entrevista, ací parla sobre més coses que hi haurà en el futur. Vos assegure que no té cap desperdici veure la forma i la seguretat amb què parla aquest home.

                                                    Part 1

                                                      Part 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada