dijous, 2 de juny del 2016

ASUS presenta la nova familia ZenFone 3, la revolució de la gama ZenFone

     Familia Zenfone 3 

Aquest llançament era un dels mes esperats del any, i hui, dilluns 30 de maig, ha sigut presentada en la feria Computex 2016. La compañia taiwanesa, amb aquests nous terminals, intentara competir amb lo més alt del panorama Android.
Aquesta nova familia es compon de tres movils: el ASUS ZenFone 3, el ZenFone 3 Deluxe i el ZenFone 3 Ultra.
ASUS ZenFone 3

En primer lloc, tenim el ZenFone 3, el qual igual que els seus germans vindra fabricat en cos de alumini i cristal, i amb un lector de huella dactilar en la part posterior del movil. 
Aquest movil compta amb una pantalla de 5,5 pulgades FullHD amb tecnologia 2.5D,  un processador  de qualcomm,  3GB de RAM i 3.000 mAh de bateria. Té una càmara trasera de 16 megapixels, i una càmara frontal de 8 megapixels.


ASUS ZenFone 3 deluxe
Aquest movil, gràcies al seu processador Snapdragon 820, els seus 6GB de RAM i els 64GB de almacenaments, preten ser la gama més top del mercat.
Aquest movil està fabricat tot d'alumini, amb un lector de huella en la part delantera, una pantalla de 5,7 pulgades FullHD amb tecnologia superAMOLED. També dispon de una camara amb 23 megapixels.
Contara amb un port USB Tipo-C 3.0, compatible amb carga ràpida  Qualcomm Quick Charge 3.0.

ASUS ZenFone 3 ultra
Aquest movil porta una pantalla de 6,8 pulgades FullHD, processador Qualcomm Snapdragon 652, 4GB de RAM i 64 GB de almacenament. tambè compta amb una camara de 23 megapixels.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada