diumenge, 12 de juny del 2016

Controlar tot el que ens envolta amb un xicotet cub

Este cub té apenes 4,5 centímetres per cada costat i en el seu interior está ple de sensors que detecten la posició i el moviment que fem amb ell, on cada moviment pot ser programat per a una determinada acció i així activar funcions en altres dispositius.


El cub detecta sis moviments: gir de 90 graus, gir de 180 graus, doble colp, rotar, espitjar i sacsar. Tots es poden programar desde la aplicació de Mi Controller i servirán per a un mogollo d'accions que van desde apagar i prendre les llums, activar l'aire acondicionat, encender i cambiar canals i volumen al televisió o altaveus, i fins i tot operar altres dispositius compatibles.

Mi Cube Controller 8
 La mala notícia és que per el moment el seu funcionament es basa en la plataforma de Xiaomi i sols pot ser utilitzat en els dispositius de la companyía, cosa que limita de forma important el seu us, ya que muchos de los dispositivos y electrodomésticos que ha lanzado la compañía no están disponibles en tot el món, de ahí la raó per la que el Mi Cube Controller sols haja sigut anunciat per China.
El seu preu és molt atractiu, ja que amb sols 10 dólars ens podem fer amb un d'aquests cubs i programarlo per a diverses feines o tasques, en les que s'inclueixen algunes funcions per als smartphones Xiaomi, encara que, hi haurà que esperar a que la plataforma s'obriga a desarrolladors o bé, s'amplíe en el mercat per aquests productes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada