dimarts, 12 de març del 2013

OnLive Plataforma de videojocs en la Nube!

OnLive és una plataforma de venta de videojocs que proposa el joc en la "nube" de tal manera que pots jugar als jocs més moderns i amb bons gràfics en qualsevol dispositiu, ja siga una tablet amb android, un pc, un smartphone...instantàneament, simplement compres el joc i jugues sense baixar arxius que ocupen memòria. Ara bé es necessari internet permanent i de bona velocitat. La suscripció es gratuita i et deixen provar jocs sense pagar durant un sert temps abans de comprar-los. La veritat es que els jocs deurien anar "lagats" però la veritat es que no, van perfectament.


Una altra característica d'aquest programa es que com jues en la nube pots jugar en qualsevol dispositiu amb la teva partida guardada sense perdre els avanços i a més pots vore en directe (streaming) tots els usuaris que juguen i comentar i valorar el seu rendiment en el joc.
D'aquesta manera no es necessari un pc de jocs de 1000€ ni ninguna consola de 300€ per tal de jugar als jocs més nous. Jo ja ho he provat en el meu Samsung Galaxy S2 i el en el meu PC , I tu a que esperes?



Alguns jocs: Assassin's creed, Call of duty, Battlefield, Gran Theft Auto, Dead Island, Saints Row,Need for speed, Halo, FIFA, SKYRIM, NBA...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada