diumenge, 6 de març del 2016

Memòria extra per el USB-C en un sol gest

Ja fa unes tres o quatre setmanes que vaig llegint algunes noticies publicades al feedly. La veritat és que hi havia algunes que hem cridaven la atenció, però he trobat aquesta que m'ha agradat, ja que segur que no sóc la única persona que s'ha quedat sense memoria al mòvil alguna vegada.

Amb la quantitat de missatges, imatges, vídeos, etc. que tenim al nostre móvil cada dia acabem saturant el nostre móvil d'una manera brutal, fins al punt en que el móvil comença a ralentitzar-se. I una ajuda per a millorar açó seria una memoria extra. Aquest tracta d'un USB que s'introduix en el port USB-C.
Sandisk ha presentat recentment una memòria retráctil, d'un petit tamany però amb una gran capacitat (fins 128 GB), i destinada a que amb un xicotet gest pugam  intercambiar informació entre dispositius amb port USB-C de forma sencilla i directa.
Sandisk Ultra Usb Type CLa nova memoria SanDisk Ultra USB Type-C és una clase de USB 3.1, en el qual és pot conseguiruna velocitat que pot arribar fins 150 MB/s. Ademés és  compatible amb l'aplicación per a  Android de Sandisk que ens facilita la còpia de seguritat e intercambi de informació entre dispositius.
Si tens un smartphone, portàtil o tablet amb USB-C i necessites una memoria extra açó po ser la teua solución està disponible en 16, 32, 64 y 128 GB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada