dimecres, 7 de desembre del 2011

ASUS Padfone també s'apunta a Nvidia Tegra3


Pareix clar que el dispositiu estrella de ASUS per als pròxims mesos es el “Transformer Prime”, per conjugar amb èxit (pels anàlisis que han anat arribant) el millor de Android amb un hardware d’última generació i un disseny que tira cap als ultrabooks.
Però no devem  oblidar que ASUS te un altre as en la manega, ha elegit un camí molt diferent al de la tablet amb accessoris per a convertir-se en el gadget total. Us parlem de ASUSPasdfone, el felefon que te com accessori a una tablet.

Hui arriben les noves i importants noticies sobre el Padfone, en primer lloc es què ja es ni mes ni menys que l’elegit per al “Transformer Prime”: Nvidia Tegra 3, en lloc del remorejat Qualcomm Snapdragon S4 (Krait).
Tenint amb compte que parlem d’un telèfon, podria tractar-se del primer en estrenar-lo, per davant de les apostes de HTC, ja que molt possiblement serà presentat en el pròxim Mobile World Congress de Barcelona.

El que tenim clar es que per a un dispositiu com el Padfone , la arribada de Ice Cream Sandwichsiete molt be, ja que es el sistema ideal per a la tablet i per al Smartphone.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada