dimarts, 11 de juny del 2019

Post al blog de la bateria:maquinari

 Bateria


-Esta bateria electrònica esta feta a la nostra clase per els alumnes i consta de diferents parts que son reciclats a la clase o s'han comprat a part.

-sensors piezoelèctrics, 
-circuits, 
-tabals, 
plats,
- estructura, 
-circuits d'interconnexió


-Els sensors piezoelèctrics:

Son sensors que al rebre pressió en un material piezoelèctric com el quars o titanat de bari generen una senyal elèctric.

-El circuit:


Consta de varies parts com la placa aruduino mega ja que la nano sols te 6 entrades analògiques i necessitavem 9.També la placa Perf Board que es la mes menuda del circuit y  és un material per a fer prototips de circuits electrònics (també anomenat DOT PCB). És una làmina rígida i prima amb forats preperforats a intervals estàndard a través d'una graella, normalment una quadrícula de 0,1 polzades (2,54 mm). Aquests forats estan anellats per coixinets de coure rodons o quadrats, encara que també hi ha tauletes nues disponibles. La placa de fixació barata pot tenir pastilles a un sol costat del tauler, mentre que una placa de perfecció de millor qualitat pot tenir pastilles als dos costats (forats amb plaques). Atès que cada coixinet està aïllat elèctricament, el constructor realitza totes les connexions amb tècniques de cablejat punt a punt o en miniatura.

-Plats:


  a material principal esta fet de fusta com a base,en mig esta el sensor i per damunt goma eva de color negra per a identificar el plat del tabal.

-tabals:



Estan fets de corcho com a base, el sensor en mig i goma eva blava per diferenciarlo del plat.

-Estructura:



La estructura esta feta amb tubs de PVC 
Resultat d'imatges de peçes de tubos pvc
tambe amb conectors com Tee o codos de PVC.



-Circuits d'interconexió
Tots els sensors van conectats a les entrades analògiques d'una placa Arduino Mega i al Ground. A part dels sensors piezoelèctrics trobem un micro-switch  que estarà conectat a una entrada digital i al Ground. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada